Over mij


Geboren en opgegroeid ben ik in Noord-Duitsland met veel affiniteit voor kunst & creativiteit, maar ook liefde voor kennis en wetenschap. Ik ben opgeleid tot medisch specialist en werk sinds 2008 als anesthesioloog - een vak, waarin ik me wetenschappelijk en technisch helemaal uit kan leven.


In de geboortefotografie tijdens keizersnedes en geplande inleidingen heb ik een verborgen passie ontdekt. De momenten van de bevalling voor jouw vast te kunnen houden, terwijl om jou heen van alles gebeurt, is mij heel veel waard. Ik bevind me op voor mij vertrouwd terrain, de operatiekamer of de verloskamer van het ziekenhuis - hier voel ik me als een vis in het water. Daardoor kan ik me tijdens de medische inleiding van jouw bevalling of de geplande keizersnede helemaal concentreren op de fotografie van deze unieke momenten, zonder verbaasd en afgeleid te zijn door de medische wereld om mij heen.


De fotografie biedt mij de mogelijkheid om mij kunstzinnig en creatief te uiten: door toepassing van kennis over licht en schaduw, beeldcompositie en het inzetten van alle mogelijkheden van de moderne cameratechniek, kan ik kunst creëren - voor jou. I see you (ICU) is mijn motto. C Photography versta ik dus letterlijk dubbelzinnig - ik geef alles van mij, voor de mooiste creaties, en daarbij zie ik jou en jouw kindje - puur, zoals jullie zijn.

Portrait van Constanze CPhotography

Geboorte- & Newbornfotografie


Met C Photography ben ik gespecialiseerd in geboortefotografie voor keizersnedes & geplande bevallingen (geplande inleiding) en newbornfotografie. Ik heb de opleiding aan de Childbirth Photoacademy gevolgd om mij verder in deze kunst te verdiepen. Ik ben gevestigd in Drenthe, woon zelf in Bovensmilde en fotografeer in de noordelijke ziekenhuizen van Drenthe, Friesland en Groningen- ga je elders bevallen? Ik doe niet aan grenzen, laat het me weten en we zoeken het samen uit.

Door dat het ziekenhuis en de operatiekamers sinds meer dan 13 jaar mijn werkplaats zijn, is het voor mij natuurlijk, om hier ook de fotografie een plek te geven. Je hebt in mij een fotograaf, die de taal van de medici spreekt, en de gang van zaken op verloskamers en tijdens keizersnedes helemaal gewend is.

Voor een unieke newbornshooting maak ik blijvende herinneringen van jullie kindje in de eerste 2 weken na de geboorte. Omdat deze tijd zo snel voorbij gaat zie ik ze als de meest waardevolle dagen, om vast te leggen.

Mijn beelden kunnen deel van kostbare herinneringen worden, en kunnen zeker ook een mooie decoratie in jullie huis vormen. Op deze manier zullen jullie foto's niet op een computerschijf of oude social media accounts vergeten worden. Wij zijn de meest gefotografeerde generatie ooit op aarde met de minste toonbare foto's, ik help jullie hier verandering in te brengen.

Klinkt dit als iets waar je naar op zoek bent? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek .

Constanze van Photography is newborn en geboorte fotograaf in Drenthe