Geboortefotografie

It's all about you !


Zit jij in een van de meest eenmalige en belangrijke fases in je leven? Ben je net in verwachting van een kindje of al bijna uitgerekend voor de geboorte?

Heb jij te horen gekregen, dat jouw bevalling ingeleid gaat worden, of kom je in aanmerking voor een geboorte via keizersnede? En zoek je daar een passende, getrainde geboortefotograaf voor?


Ik ben Constanze, jouw geboortefotograaf in Drenthe.

Als geboortefotograaf heb ik mij gespecialiseerd in de geboortefotografie tijdens keizersnedes & geplande inleidingen.

Gevestigd ben ik in het mooie Bovensmilde in Drenthe, van daaruit ben ik werkzaam in alle drie noordelijke provincies (Drenthe, Groningen, Friesland).


Welkom bij CPhotography.

Geboortefotografie Friesland

""Ik zou iedereen die zwanger is aanraden dit te doen. Tijdens de bevalling gaat er zoveel aan je voorbij en deze foto's brengen je zoveel momenten terug.
De meest emotionele momenten uit mijn leven - dat is zeker.
Ik ben je eeuwig dankbaar.""

—Anna

Geboortefotografie in Drenthe, Groningen & Friesland


Jullie gezin is uniek: of je nu zwangere mama bent of "partner van" of als twee papa's wachten op jullie kindje - elke geboorte is uniek. Het is voor mij de fascinatie om dit vast te mogen leggen. Ik houd de momenten vol emotie vast, die velen gedurende de bevalling zelf niet eens bewust meemaken. Omdat ik gespecialiseerd ben in geboortes na geplande inleidingen of door geplande keizersnedes, ben ik niet voor iedereen de juiste.

Weet je al zeker, dat het een inleiding of een keizersnede wordt, of heb je het net, zo kort voor de bevalling te horen gekregen en je wil deze kostbare momenten professioneel hebben vastlegt, dan verheug ik me nu al op onze kennismaking.

CPhotography geboortefotografie is lid van


International Association of Professional Birth Photographers