Keizersnede fotografie in het WZA

Fotografie tijdens een geplande keizersnede in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen


Hallo lieve geboorteklant,

Heb jij een geplande keizersnede in het WZA in Assen gepland staan?

Dan heb ik speciaal voor jou deze pagina gemaakt. Hier vind jij/ vinden jullie alle belangrijke informatie over mijn keizersnedefotografie en kunnen jullie ook meteen in mijn online agenda zien, of ik nog beschikbaar ben op jullie operatie datum.

Krijg jij geen keizersnede maar een geplande inleiding in het WZA? Ook voor jou staat mijn online agenda open om een kennismaking te boeken.

geboorte fotografie tijdens moeder geassisteerde keizersnede in Groningen

Een nieuw hoofdstuk voor geboortefotografie tijdens geplande keizersnedes in het WZA in Assen

Vanaf nu is het mogelijk om een geboortefotograaf mee te nemen naar de operatiekamer bij een geplande keizersnede in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA). Dit is een baanbrekende stap die zowel voor ouders als voor geboortefotografen een groot verschil zal maken.

Tot nu toe mocht alleen maar in overleg op de verloskamers gefotografeerd worden, maar nu zijn er afspraken gemaakt, waarbij gespecialiseerde geboortefotografen ook op de operatiekamer mogen fotograferen - ik ben er een van.

Een unieke combinatie: Anesthesioloog en geboortefotograaf


Als anesthesioloog in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) ken ik de medische kant van een geplande keizersnede als geen ander. Deze achtergrond stelt mij in staat om zowel de medische als de fotografische aspecten van de geboorte naadloos te integreren. Mijn expertise zorgt ervoor dat ik het geboorteproces begrijp en respecteer, terwijl ik tegelijkertijd zorg voor een veilige en comfortabele ervaring voor moeder en baby.

Wat voor mij belangrijk is: ik doe niet aan belangenverstrengeling - als jouw geboortefotograaf ben ik dus niet tegelijk jouw anesthesioloog; dat kan niet. Ik focus als anesthesioloog helemaal op jouw gezondheid en die van jouw kindje; als jouw keizersnede fotograaf ben ik juist niet met de medische dingen bezig.

eerste bonding op de OK na een sectio, geboorte fotografie in Drenthe, Friesland, Groningen

De waarde van een geboortefotograaf op de operatiekamer

Een geplande keizersnede is een bijzonder moment vol emoties, verwachtingen en liefde. Als geboortefotograaf ben ik getraind om deze intieme momenten op een respectvolle en artistieke manier vast te leggen. Mijn aanwezigheid stelt ouders in staat om zich volledig te focussen op de geboorte van hun kindje, terwijl ik ervoor zorg dat deze kostbare momenten voor altijd worden vastgelegd.

Het hebben van een geboortefotograaf op de operatiekamer tijdens een keizersnede biedt ouders de mogelijkheid om elk detail van de geboorte te herbeleven. Van het eerste moment dat je je kindje ziet tot de liefdevolle blikken tussen ouders en baby - elk beeld vertelt een verhaal dat voor altijd gekoesterd zal worden.

En dit zonder je allemaal zorgen te moeten maken over: is er iemand, die misschien foto's maakt? moet mijn partner de foto's maken en is er dan eigenlijk helemaal niet met de geboorte van ons kindje bezig?

keizersnede fotografie WZA Assen

Keizersnede-fotografie in het Wilhelmina ziekenhuis Assen


De introductie van keizersnede fotografie op de operatiekamer in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) opent een nieuw hoofdstuk voor gezinnen die kiezen voor een geplande keizersnede. Het stelt ouders in staat om de magie van de geboorte op een unieke en betekenisvolle manier te herbeleven, terwijl ze zich gesteund voelen door een professional die zowel de medische als de emotionele aspecten van dit bijzondere moment begrijpt.

Ik ben enorm trots en dankbaar dat ik deze ervaring met jullie mag delen en kijk er naar uit om nog vele mooie momenten te mogen vastleggen op de operatie kamers in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om jullie geboorteverhaal samen te bespreken. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van!

Tussen twee werelden - bijna geboren en nog half in mama's buik

Voorproefje van een keizersnede fotografie reportage?

kijk dan snel in mijn blogs

Investering

keizersnede fotografie

vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf

IN DE PRIJS INBEGREPEN:
fotografie vanaf 1 uur voor vertrek naar de OK tot ongeveer 3 uur na de bevalling,
het selecteren en per hand bewerken van de mooiste foto's,
een professioneel opgemaakt fotoalbum, 20x20cm met 20 vlakliggende pagina's en 30 foto's,
reiskosten en voor het WZA ook inclusief parkeerkosten

1500 Euro