Keizersnede fotografie

Fotografie tijdens een geplande keizersnede in de noordelijke ziekenhuizen


Hallo lieve geboorteklant,

Heb jij een keizersnede gepland staan?

Dan heb ik speciaal voor jou deze pagina gemaakt. Hier vind jij/ vinden jullie alle belangrijke informatie over mijn keizersnedefotografie en kunnen jullie ook meteen in mijn online agenda zien, of ik nog beschikbaar ben op jullie operatie datum.

Krijg jij geen keizersnede maar een geplande inleiding in een ziekenhuis in de noordelijke provincies? Ook voor jou staat mijn online agenda open om een kennismaking te boeken.

geboorte fotografie tijdens moeder geassisteerde keizersnede in Groningen

Geboortefotografie tijdens geplande keizersnedes

Het is in veel ziekenhuizen mogelijk om een geboortefotograaf mee te nemen naar de operatiekamer bij een geplande keizersnede, voor sommige ziekenhuizen kan dat alleen als er een contract is gesloten tussen het ziekenhuis en de fotograaf. Zo ben ik bij voorbeeld in het Martini Ziekenhuis in Groningen via een contract toegelaten tot de OK.

Af en toe mag er ook alleen maar op de verloskamers gefotografeerd worden.

Een unieke combinatie: Anesthesioloog en geboortefotograaf


Als anesthesioloog in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) ken ik de medische kant van een geplande keizersnede als geen ander. Deze achtergrond stelt mij in staat om zowel de medische als de fotografische aspecten van de geboorte naadloos te integreren. Mijn expertise zorgt ervoor dat ik het geboorteproces begrijp en respecteer, terwijl ik tegelijkertijd zorg voor een veilige en comfortabele ervaring voor moeder en baby.

Wat voor mij belangrijk is: ik doe niet aan belangenverstrengeling - als jouw geboortefotograaf ben ik dus niet tegelijk jouw anesthesioloog; dat kan niet. Ik focus als anesthesioloog helemaal op jouw gezondheid en die van jouw kindje; als jouw keizersnede fotograaf ben ik juist niet met de medische dingen bezig.

eerste bonding op de OK na een sectio, geboorte fotografie in Drenthe, Friesland, Groningen

De waarde van een geboortefotograaf op de operatiekamer

Een geplande keizersnede is een bijzonder moment vol emoties, verwachtingen en liefde. Als geboortefotograaf ben ik getraind om deze intieme momenten op een respectvolle en artistieke manier vast te leggen. Mijn aanwezigheid stelt ouders in staat om zich volledig te focussen op de geboorte van hun kindje, terwijl ik ervoor zorg dat deze kostbare momenten voor altijd worden vastgelegd.

Het hebben van een geboortefotograaf op de operatiekamer tijdens een keizersnede biedt ouders de mogelijkheid om elk detail van de geboorte te herbeleven. Van het eerste moment dat je je kindje ziet tot de liefdevolle blikken tussen ouders en baby - elk beeld vertelt een verhaal dat voor altijd gekoesterd zal worden.

En dit zonder je allemaal zorgen te moeten maken over: is er iemand, die misschien foto's maakt? moet mijn partner de foto's maken en is er dan eigenlijk helemaal niet met de geboorte van ons kindje bezig?

keizersnede fotografie WZA Assen

Tussen twee werelden - bijna geboren en nog half in mama's buik

Voorproefje van een keizersnede fotografie reportage?

kijk dan snel in mijn blogs

Investering

keizersnede fotografie

vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf

IN DE PRIJS INBEGREPEN:
fotografie vanaf 1 uur voor vertrek naar de OK tot ongeveer 3 uur na de bevalling,
het selecteren en per hand bewerken van de mooiste foto's,
een professioneel opgemaakt fotoalbum, 20x20cm met 20 vlakliggende pagina's en 30 foto's,
reiskosten

1500 Euro