Investering newborn fotografie


Tijdens de fotosessie maak ik, afgestemd op jullie wensen, natuurlijke, geposeerde en lifestyle foto's van jullie kindje en jullie als gezin. Voor voeding of tussentijds verschonen nemen we rustig de tijd.


Sessieprijs 190 euro

In mijn sessieprijs zijn inbegrepen:

  • een persoonlijke kennismaking
  • professioneel haar & make-up voor mama
  • 2-2.5 uur fotograferen
  • de presentatiesessie van jullie mooiste foto's (30-50)

In de sessieprijs zijn geen fotoproducten of digitale bestanden inbegrepen.


Wall art & foto producten kies je tijdens de presentatiesessie. Alle prijzen zijn exclusief parkeer- en reiskosten (0,30 Euro/km vanuit Bovensmilde).

Gemaakte foto's worden nooit zonder ruggespraak voor portfolio of website gebruikt.

Zo werkt het:

newborn baby fotosessie Drenthe CPhotography

I. Boek een gratis kennismaking.

Om elkaar eerst te leren kennen hoor ik graag tijdens ons eerste kennismakingsgesprek wat jouw wensen en ideeën zijn. Ik geef jouw adviezen rondom outfits en styling. Afsluitend plannen we jullie sessie in.

II. Fotosessie - let's make memories.

Jullie dag is er - jullie komen bij mij in de studio, om waardevolle momenten te laten fotograferen.

Jij wordt in de watten gelegd met professionele haar en make-up door mijn lieve visagiste ondertussen maak ik al mooie foto's van jouw kleintje.

Ik gebruik fijne doekjes om de baby in te "wrappen" en fotografeer met in direct flitslicht voor heldere beelden. Aansluitend aan jouw visagie maak ik foto's van jullie samen. Jij hoeft echt geen fotomodel te zijn voor prachtige beelden.

Het gebruik van bij mijn style passende professionele nabewerking van elke foto zorgen ervoor, dat jij de foto's trots bij jullie thuis kan laten zien.

III. Presentatie sessie - enjoy your family.

Tijdens de presentatie-sessie - na ca. 3 weken - laat ik jouw de eerste keer genieten van de foto's. Jij kiest en bestelt tijdens deze sessie al je gewenste, exclusieve fotoproducten, zoals wanddecoratie, passe-partout boxen, albums etc.

Na deze première ga ik de uitgezochte beelden voor het afdrukken nogmaals uitgebreid nabewerken.

Alle fotoproducten worden bij een laboratorium voor vakfotografen besteld en daar in handarbeid volgens jouw wensen geproduceerd

Ca. 4 weken na bestelling ontvang ik jullie fotoproducten en jij kunt de producten ophalen of ik laat ze bij jou thuis bezorgen.

A la carte

Hier vind je passend bij een newbornsessie losse producten, om alles geheel naar eigen wens te arrangeren.

A la carte menu