Investering zwangerschapsfotografie


Tijdens een zwangerschapsshooting maak ik foto's van de mama to be & eventuele partner/ broertjes & zusjes op locaties in het mooie Drenthe of in de studio bij mij.


Sessieprijs 190 euro

In mijn sessieprijs zijn inbegrepen:

  • een persoonlijke kennismaking
  • professioneel haar & make-up voor de aanstaande mama
  • 1-1.5 uur fotograferen
  • de presentatiesessie van jullie mooiste foto's (30-50)

In de sessieprijs zijn geen fotoproducten of digitale bestanden inbegrepen.


Wall art & foto producten kies je tijdens de presentatiesessie. Alle prijzen zijn exclusief parkeer- en reiskosten (0,30 Euro/km vanuit Bovensmilde).

Zo werkt het:

zwangerschapsfotografie drenthe laat mooie babybuik in jurk tijdens studiofotografie zien

I. Boek een gratis kennismaking.

Om elkaar eerst te leren kennen hoor ik graag tijdens ons eerste kennismakingsgesprek wat jouw wensen en ideeën zijn. Ik geef jouw adviezen rondom outfits en styling. Afsluitend plannen we jouw sessie in.

II. Fotosessie - let's make memories.

Jouw dag is er - jij komt bij mij in de studio, om waardevolle momenten allen of met jouw partner te laten fotograferen.

Jij wordt in de watten gelegd met professionele haar en make-up door mijn lieve visagiste.

Daarna focus me op het creëren van kunst naar jouw wensen, waarbij ik jou help om de juiste poses te vinden. Je hoeft dus echt geen fotomodel te zijn voor prachtige beelden. Het gebruik van bij mijn style passende professionele nabewerking van elke foto zorgen ervoor, dat jij de beelden trots bij jullie thuis kan laten zien.

III. Presentatie sessie - enjoy your beauty.

Tijdens de presentatie-sessie - na ca. 3 weken - laat ik jouw de eerste keer genieten van de foto's. Jij kiest en bestelt tijdens deze sessie al je gewenste, exclusieve fotoproducten, zoals wanddecoratie, passe-partout boxen, albums etc.

Na deze première ga ik de uitgezochte beelden voor het afdrukken nogmaals uitgebreid nabewerken.

Alle fotoproducten worden bij een laboratorium voor vakfotografen besteld en daar in handarbeid volgens jouw wensen geproduceerd

Ca. 4 weken na bestelling ontvang ik jullie fotoproducten en jij kunt de producten ophalen of ik laat ze bij jou thuis bezorgen.

A la carte

Hier vind je passend bij een zwangerschapssessie losse producten, om alles geheel naar eigen wens te arrangeren.

A la carte menu