Zwangerschapsfotografie Groningen

Een zwangerschapsshoot bij mij te boeken houdt in, dat ik jou op een creatieve en artistieke manier en altijd met een heel persoonlijke aanpak ga fotograferen. Er wordt veel aandacht besteed aan het poseren en het gebruik van verschillende settings, achtergronden en outfits, zo dat jij je altijd op je gemakt voelt en ook zonder super model te hoeven zijn prachtige foto's kunt verwachten. De focus ligt voornamelijk op de groeiende buik, die op een mooie en professionele manier wordt vastgelegd. In mijn fotostudio in Drenthe, dichtbij Assen, wordt er gebruik gemaakt van flying dresses, mooie doeken en outfits om een editorial style te creëren. Met mijn zwangerschapsshoots streef ik ernaar om unieke en prachtige beelden voor jou te maken, die een blijvende herinnering vormen aan deze bijzondere periode in het leven.

Ik help je graag op weg naar tijdloze herinneringen. Jouw mooie babybuik komt het best tot zijn recht tussen de 28 en 32 weken.

Zwangerschapsshoot Groningen bij CPhotography - Wat mij van andere fotografen onderscheidt...


...is de tijd die ik vóór je afspraak met je doorbreng om alles te plannen en te perfectioneren.

Bij mijn werkwijze staat persoonlijk contact centraal. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat telefonisch plaatsvindt. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën voor de zwangerschapsshoot in Groningen.


Vervolgens plannen we de fotoshoot in, waarbij we gebruik maken van een video call om de planning af te stemmen. In de video call gaan we de outfits en sets voor de studio fotografie bespreken. Deze speciale service zorgt ervoor dat je portretten emotioneel waardevol voor je zijn en dat je je prachtig voelt!


Daarnaast is bij al mijn zwangerschapsshoots een professionele haar- en make-upservice voor de aanstaande moeder inbegrepen. Om jouw ervaring nog specialer te maken, kun je ook kiezen uit mijn collectie prachtige jurken. Ik maak gebruik van verschillende poses en settings om zo tot het perfecte resultaat te komen.


Na de fotoshoot worden de foto's zorgvuldig nabewerkt, zodat ze helemaal naar jouw wens zijn. Met mijn werkwijze zorg ik ervoor dat jouw zwangerschapsshoot in Groningen een onvergetelijke ervaring wordt.

Mijn fotostudio, gelegen nabij Assen in het mooie Drenthe, is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A28 en biedt ruime parkeergelegenheid. Zo kun je zonder zorgen en gemakkelijk naar je afspraak komen.

Zwangerschaps shoot boeken


Een zwangerschapsshoot boek je het beste al vroeg, om zeker te zijn van een plekje.

Ik zet jouw prachtige buik het liefst tussen de 28 en 32 weken op de foto - dan is ie al mooi te zien en jij voelt je nog goed en bent mobiel. Natuurlijk kan het ook eerder (bijvoorbeeld bij meerlingen).

Wij gaan eerst een korte telefonische kennismaking plannen, waarin ik iets over jouw wensen ervaar. Daarna hebben we een video call om de details te bespreken en outfits te kiezen.

Fotoshoot zwangerschap


Jouw dag is er - jij komt bij mij in de studio, om waardevolle momenten allen of met jouw partner te laten fotograferen.

Jij wordt in de watten gelegd met professionele haar en make-up vooraf aan jouw zwangerschapsshoot.

Daarna focus me op het creëren van kunst naar jouw wensen, waarbij ik jou help om de juiste poses te vinden. Je hoeft dus echt geen fotomodel te zijn voor prachtige beelden. Het gebruik van bij mijn style passende professionele nabewerking van elke foto zorgen ervoor, dat jij de beelden trots bij jullie thuis kan laten zien.

Presentatie sessie


Tijdens de presentatie-sessie laat ik jouw de eerste keer genieten van de zwangerschapsfoto's. Jij kiest en bestelt tijdens deze sessie al je gewenste, exclusieve fotoproducten, zoals wanddecoratie, passe-partout boxen, albums etc.

Na deze première ga ik de uitgezochte beelden voor het afdrukken nogmaals uitgebreid nabewerken.

Alle fotoproducten worden bij een laboratorium voor vakfotografen besteld en daar in handarbeid volgens jouw wensen geproduceerd.

De bezorgingCa. 4 weken na bestelling ontvang ik jullie fotoproducten van jouw zwangerschapsshoot en jij kunt de producten ophalen of ik laat ze bij jou thuis bezorgen.

Dit is dan het tweede verwen en geniet-moment (na de zwangerschapsshoot) voor jou, pak de zakdoekjes er maar vast bij.

Mijn rol als fotograaf tijdens jouw zwangerschapsshoot


Bij editorial style zwangerschapsfotografie ben ik als fotograaf meer dan alleen een technicus achter de camera. Ik fungeer als een regisseur die de sfeer creëert en de connectie tussen het aanstaande ouderschap vastlegt. In mijn fotostudio in Drenthe wordt ik geïnspireerd door de prachtige natuurlijke omgeving, waardoor er een unieke dynamiek ontstaat tussen de zwangere vrouw, haar partner en mij als jouw fotograaf. Ik streef ernaar om echte, makkelijk geposeerde momenten vast te leggen die het verhaal van de zwangerschap vertellen.

Arjanne

1 / 3

""De spanning was binnen 5 min weg door de persoonlijke en ontspannen benadering van Constanze. De sessie meer dan 100% naar onze verwachtingen en wensen.
Het resultaat fantastisch. Aanrader!!"

1 / 3

Ben je op zoek naar sfeervolle en professionele zwangerschapsfotografie? Bij mij ben je aan het juiste adres voor fotoshoots op locatie of in de studio. Ik zorg ervoor dat jij en je babybuik prachtig worden vastgelegd.


Tijdens de shoot geef ik je graag poseer- en stylingtips voor een nog mooier resultaat. Ik wil dat jij je op je gemak voelt en streven naar een ontspannen en comfortabele sfeer. Zo kunnen we samen werken aan foto's waar je trots op zult zijn.


Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het bewerken en nabewerken van de foto's. Ik streef naar een perfect eindresultaat waar je nog jarenlang van zult genieten. Mijn focus ligt op het leveren van hoge kwaliteit foto's die je voor altijd zult koesteren.


Wil je een zwangerschapsshoot in Groningen laten maken? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en het plannen van een afspraak. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze bijzondere periode vast te leggen op beeld. Mijn studio ligt in Drenthe, dichtbij Assen en is via de A28 vanuit Groningen makkelijk bereikbaar. Outdoor sessies in Groningen of omgeving gewenst? Spreek me aan!

flying dress zwangerschapsfotografie in Drenthe, Friesland, Groningen, studio

Capturing light, feelings & moments and all the things in between people and life.

Moet ik ervaring als model hebben?


Nee! De meeste klanten hebben geen ervaring met poseren voor een fotoshoot. Door een ontspannen omgeving te creëren gaat het snel als van zelf.

Kledingadvies voor jouw zwangerschapsfoto's


Voor de perfecte zwangerschapsfoto's is het essentieel om aandacht te besteden aan je kledingkeuze. Voor de shoot is het aan te raden om losse kleding te dragen. Waarom? Losse kleding minimaliseert het risico op ongewenste afdrukken van schoenen, broeken, riemen en bh-bandjes. Kies voor comfortabele, vloeiende stoffen en losser ondergoed.

Tijdens de sessie kiezen we stoffen die je silhouet zacht omhullen, waardoor de prachtige rondingen van je zwangere buik goed tot hun recht komen.

10 tips voor what to wear tijdens jouw zwangerschaps fotosessie


01 | Flatterende Silhouetten:

Kies voor mooie, form-fitting kleding, zoals een nauwsluitende jurk, om je prachtige figuur te accentueren.

02 | Vermijd Afleiding:

Vermijd drukke prints of teksten op je borst, zodat de aandacht op jouw stralende gezicht gericht blijft.

03 | Speel met Texturen:

Voeg interesse toe aan de foto's met texturen zoals kant, ruches en pailletten, die een extra dimensie aan de beelden geven.

04 | Kleurrijk Palet:

Experimenteer met verschillende kleuren, van licht tot donker, om te ontdekken welke tinten jouw ogen echt laten stralen.

05 | Flatterende Mouwen:

Kies voor mouwen van 3/4 lengte, die flatterend zijn en een tijdloze elegantie toevoegen aan de foto's.

06 | Toon Verschillende Facetten:

Breng diversiteit in je garderobe door bijvoorbeeld je favoriete jeans en een droomjurk mee te nemen, zodat verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid worden vastgelegd.

07 | Lingerie Sets:

Zorg voor twee sets lingerie: één in nude en één in kleur/zwart, en vermijd zichtbare "pantylines" voor een vlekkeloze look.

08 | Accessoires als Finishing Touch:

Maak je look compleet met jouw favoriete accessoires, die een persoonlijk tintje toevoegen aan de foto's.

09 | Gemanicuurde Nagels:

Plan een bezoek aan de nagelstudio voor gemanicuurde nagels, met een French lak of een lichte, niet-dominante kleur voor een verzorgde uitstraling. Vergeet jouw voeten niet.

10 | Professionele Haar & Make-up:

Vertrouw op de expertise van mijn professionele styliste voor haar en make-up, zodat je straalt op elke foto.


Met deze tips ben je goed voorbereid om de magie van je zwangerschap vast te leggen in prachtige beelden. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze bijzondere momenten te vieren en te vereeuwigen. Tot snel!