Zwangerschapsfotografie

Fotografie betekent voor mij het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen en emoties. Zwangerschapsfotografie is daar een goed voorbeeld voor - jij maakt een hele bijzondere tijd mee, die niet zo maar terug komt. Laat je mooie buik, je stralende ogen en je mooie momenten vastleggen voor later.

Ben je op zoek naar een unieke belevenis voor je zwangerschapsfotosessie met persoonlijke aandacht? Wil jij professioneel begeleid worden om de mooiste beelden van je zelf en je geliefden te laten ontstaan? Ik help jouw hierin graag, op weg naar tijdloze herinneringen.

Je mooie babybuik leg ik vast tussen de 28 en 32 weken.

Wat mij van andere fotografen onderscheidt...


...is de tijd die ik vóór je afspraak met je doorbreng om alles te plannen en te perfectioneren. Zoals bijvoorbeeld het kiezen van je outfits voor de portretafspraak. Deze zeer speciale service zorgt ervoor dat jouw portretten emotioneel belangrijk voor jou zijn en dat je jezelf gewoon mooi vindt!

Daarnaast is voor al mijn zwangerschapssessies professionele haar& make-up service voor de mama inbegrepen.

Om voor jou als aanstaande moeder een bijzondere beleving te creëren, ben je vrij om ook te kiezen uit mijn prachtige jurken.

Ervaringen

Yvette & Jeroen

1 / 2

"Voor onze zwangerschap hebben wij Constanze gevraagd een fotoreportage van ons te maken.
Vanaf het eerste moment van kennismaking, tot en met de levering van de producten, heeft zij uitstekend werk geleverd!
Haar onderscheidend sterke punten zijn haar persoonlijke benadering, het meedenken, haar flexibiliteit en haar ruimdenkendheid.
Zowel de foto's als de geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit."

1 / 2