Mijn Portfolio


Fotografie betekent voor mij het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen en emoties. Zwangerschapsfotografie is daar een goed voorbeeld voor - jij maakt een hele bijzondere tijd mee, die niet zo maar terug komt. Laat je mooie buik, je stralende ogen en je mooie momenten vastleggen voor later.

Met mijn geboortefotografie tijdens keizersnedes of geplande inleidingen kan ik de mooiste momenten van jouw bevalling voor jou vastleggen: alles wat naast de ziekenhuisprocedures er echt toe doet - de komst van jullie kindje.

Het is een passie waar ik jou als toekomstige ouder van wil laten genieten. Ik ben trots op mijn werk en fotografeer om het te laten zien - niet voor de harde schijf op de computer. Foto's zijn vastgelegde momenten: om te herinneren, om er steeds opnieuw van te genieten, om door te geven aan de volgende generatie.