Moederdag - it's all about you!


Ben jij in verwachting of wil je een lieve vriendin, zus of collega een fantastisch, blijvend cadeau geven?

Hoe vaak kijk jij naar je eigen baby foto's nu je zwanger bent? Wat zou het voor je betekenen, om de meest bijzondere periode in je leven - je zwangerschap en de eerste weken in baby's leven op een persoonlijke, professionele manier te laten vastleggen? Wat een geweldige mogelijkheid, om voor jullie gezin herinneringen vast te laten leggen, die generaties meegaan. Ik maak foto's naar jullie persoonlijke wensen en verwerk ze in luxe fotoproducten, waar je decennia lang plezier aan zult hebben.

Wat houdt de moederdag special in?

Boek jij via mijn moederdag special t/m 08 mei 2022 en babybuik zwangerschapsshooting én een newborn shooting, dan krijg jij de sessie prijs voor de newborn shooting ter waarde van 190 euro van mij cadeau.

Je betaalt dus maar één keer de sessie prijs van 190 euro voor beide fotosessies samen. De sessie's kun je boeken t/m 08 mei 2022 - plaatsvinden kunnen de sessie's uiteraard op een later tijdstip.

Tijdens de special zijn in deze sessieprijs inbegrepen:

  • een persoonlijke kennismaking
  • voor beide sessie's professioneel haar & make-up voor mama,
  • 1-uur fotografie voor de zwangerschapssessie
  • 2-2,5 uur fotografie voor de newbornsessie (incl. voedingspauzes)
  • de presentatiesessie van jullie mooiste foto's (ca.25-50 per sessie)

Wall art & foto producten kies je tijdens de presentatiesessie. In de sessieprijs zijn geen fotoproducten of digitale bestanden inbegrepen. Alle prijzen zijn exclusief parkeer- en reiskosten (0,30 Euro/km vanuit Bovensmilde).

Mooie babybuik shooting in Drenthe door CPhotography

Zwangerschapssessie

Tijdens jouw babybuiksessie maak ik foto's van jou & eventuele partner/ broertjes & zusjes op locaties in het mooie Drenthe. De shooting vindt plaats als jij tussen de 28 en 32 weken zwanger bent.

Newborn fotografie met ingebakerde "wrapped" baby in rose doeken gemaakt door CPhotography

Newbornsessie

Jouw newbornsessie plannen we voor het moment in, dat je kindje 7-10 dagen oud is. Tijdens de fotosessie maak ik, afgestemd op jullie wensen, natuurlijke, geposeerde en lifestyle foto's van jullie kindje en jullie als gezin. Voor voeding of tussentijds verschonen nemen we rustig de tijd. Gemaakte foto's worden nooit zonder ruggespraak voor portfolio of website gebruikt.

"Je hebt me vastgelegd met een zwangere buik, je was erbij tijdens de bevalling - een levensingrijpende gebeurtenis, en in ons prille gezinsleven kwam je bij ons thuis om Aron te fotograferen.
Ik was onzeker over mijn dikke buik, onzeker over het verloop van de bevalling en onzeker als nieuwe moeder, maar wat ben ik blij dat je deze momenten voor mij hebt vastgelegd."

—Mama van Aron

Follow me on Instagram