Zwangerschapsfotografie Friesland

Fotografie betekent voor mij het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen en emoties. Zwangerschapsfotografie is daar een goed voorbeeld voor - jij maakt een hele bijzondere tijd mee, die niet zo maar terug komt. Laat je mooie buik, je stralende ogen en je mooie momenten vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot in mijn studio dicht bij Assen of buiten in de mooie natuur van Drenthe, Friesland of Groningen.

Ben je op zoek naar een unieke belevenis voor je zwangerschapsfotoshoot met persoonlijke aandacht? Wil jij professioneel begeleid worden om de mooiste beelden van je zelf en je geliefden te laten ontstaan? Ik help jouw hierin graag, op weg naar tijdloze herinneringen.

Je mooie babybuik leg ik het beste vast tussen de 28 en 32 weken (bij meerlingen uiteraard eerder).

Wat mij van een andere zwangerschapsfotograaf onderscheidt...


...is de tijd die ik vóór je afspraak met je doorbreng om alles te plannen en te perfectioneren.

Na een eerste telefonische kennismaking gaan we kiezen van je outfits voor de zwangerschapsshoot. Dit doen we tijdens een video call. Deze zeer speciale service zorgt ervoor dat jouw portretten emotioneel belangrijk voor jou zijn en dat je jezelf mooi vindt!

Daarnaast is voor al mijn zwangerschapsfotosessies professionele haar& make-up service voor de mama inbegrepen.

Om voor jou als aanstaande moeder een bijzondere beleving te creëren, ben je vrij om ook uit mijn prachtige jurken te kiezen.

Mijn studio ligt dicht bij Assen in het mooie Drenthe, op de grens met Friesland en Groningen en is goed te bereiken vanaf de A28. Ruime parkeergelegenheid is aanwezig, zodat je zonder zorgen makkelijk bij mij kan komen.

Sessie boeken


Een zwangerschapsshoot boek je het beste al vroeg, om zeker te zijn van een plekje.

Ik zet jouw prachtige buik het liefst tussen de 28 en 32 weken op de foto - dan is ie al mooi te zien en jij voelt je nog goed en bent mobiel. Natuurlijk kan het ook eerder (bijvoorbeeld bij meerlingen).

Wij gaan eerst een korte telefonische kennismaking plannen, waarin ik iets over jouw wensen ervaar. Daarna hebben we een video call om de details te bespreken en outfits te kiezen.

Fotosessie


Jouw dag is er - jij komt bij mij in de studio, om waardevolle momenten allen of met jouw partner te laten fotograferen.

Jij wordt in de watten gelegd met professionele haar en make-up.

Daarna focus me op het creëren van kunst naar jouw wensen, waarbij ik jou help om de juiste poses te vinden. Je hoeft dus echt geen fotomodel te zijn voor prachtige beelden. Het gebruik van bij mijn style passende professionele nabewerking van elke foto zorgen ervoor, dat jij de beelden trots bij jullie thuis kan laten zien.

Presentatie sessie


Tijdens de presentatie-sessie laat ik jouw de eerste keer genieten van de zwangerschapsfoto's. Jij kiest en bestelt tijdens deze sessie al je gewenste, exclusieve fotoproducten, zoals wanddecoratie, passe-partout boxen, albums etc.

Na deze première ga ik de uitgezochte beelden voor het afdrukken nogmaals uitgebreid nabewerken.

Alle fotoproducten worden bij een laboratorium voor vakfotografen besteld en daar in handarbeid volgens jouw wensen geproduceerd.

De bezorging


Ca. 4 weken na bestelling ontvang ik jullie fotoproducten en jij kunt de producten ophalen of ik laat ze bij jou thuis bezorgen.

Dit is dan het tweede verwen en geniet-moment (na de zwangerschapsshoot) voor jou, pak de zakdoekjes er maar vast bij.

Arjanne

1 / 3

""De spanning was binnen 5 min weg door de persoonlijke en ontspannen benadering van Constanze. De sessie meer dan 100% naar onze verwachtingen en wensen.
Het resultaat fantastisch. Aanrader!!"

1 / 3

flying dress zwangerschapsfotografie in Drenthe, Friesland, Groningen, studio

Capturing light, feelings & moments and all the things in between people and life.

Moet ik ervaring als model hebben?


Nee! Ik heb als zwangerschapsfotograaf de meeste klanten, die geen ervaring hebben met poseren voor een fotoshoot. Door een ontspannen omgeving te creëren gaat het snel als van zelf.